10 Ekim 2016 Pazartesi

NYC Individual Eyes

         
                                                       PINK NUDES
                                                               945


                                 
           


                               


 Bu devirde teknolojiyle anlaşamamak zor.Neyseki güzel bir paletle bunu telafi ediyorum. İnstagram hesaplarında bolca resmini gördüğüm fakat hiç dikkatimi çekmeyen paletlerdi Nyc'nin paletleri. Derken bi gün arkadaşım tanıdığı birinde pembe tonlarda bi palet gördüğünü ama hangi markaya ait olduğuna bakmadığını söyleyince piyasadaki bütün paletlere bakıp bulduk. Ve benim hiç merak etmediğim bu paletle karşılaştım ve renklere gerçekten vuruldum. Tester olmadığı için önceden inceleme şansım olmadı ama zaten 12liraydı ve aldım.Palet alıştığımın dışında farklı içeriklere sahip bir paletti.
 Önce paletin sağ tarafını inceleyelim. En üstte olan turuncumsu renk far bazı olmakta. Ürün kremsi ve göz kapaklarını çok iyi nötrlüyor.Hemen altındaki kahverengi bir eyeliner. Yumuşacık ,gün içerisinde az siliniyor ama akma yapmıyor.Rengin kahverengi olması palete çok yakışmış benimde baya hoşuma gitti.En alttaki beyaz pembe yansımalı bir aydınlatıcı. Bununla göz pınarlarınızı ve kaş altınıza rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yüzünüze de kullanabilirsiniz fakat çok yağlı bir aydınlatıcı dikkat etmek lazım.Paletin sağ tarafını daha çok sevdiğimi söylesem abartmış sayılmam.
 Sol tarafında bizi pembe ve kahve tonlarında dört renk karşılıyor.Palet pigmentasyon bakımından zayıf bi palet.Özellikle en üstteki mat gül kurusu rengi.Katlanma bölgenize, fırçanızla ürünü çılgınlar gibi alıp sürdüğünüzde(aksi taktirde rengi almak imkansız) çok yakışıyor.En alttaki pembe de göz pınarları için güzel bi renk.








Çok yoğun renkleri seven biriyseniz farlardan hoşlanmayacaksınızdır.Ama sağ bölüm telafi edicektir.Onun dışında çantaya atıp çıkmalık günlük sevdiğim bi palet oldu. Başka incelemelerde görüşmek üzere. Sevgilerle.

                                                            Nur X.

























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çilekli Kek (Strawberry Cake)

                                                                                                                   Çilekli Kek.  3 yumurta 1...