19 Ekim 2016 Çarşamba

Eklips Konjac Sponge

                                                                   Eklips  (KONJAC)

                                                                Cilt Temizleme Süngeri

           

Öncelikle konjac nedir? 
Konjac Japonya,Çin,Endonezya gibi asya ülkelerinde yetişen uzun ömürlü bir bitkidir.Japonlar yüzyıllardır konjacı yiyecek olarak tüketiyor fakat son zamanlarda daha çok güzellik tedavisinde kullanmaya başladılar.Süngerlerin probleminize göre farklı renkleri mevcut.Beyaz olan konjac, orjinal ve her cilt tipi için kullanıma uygun.





2 ay ömrü olan bu süngeri paketten ilk açtığınızda nemli ve kocaman olarak çıkıyor.Kuruduğunda ise resimdeki gibi küçülüp sertleşiyor.Her kullanımdan önce nemli ve yumuşak olmasına dikkat edin.Paketin üzerinde, kendi temizleyicinizi ekleyebilirsiniz yazmışlar fakat ben pek önermiyorum.Çünkü sünger zaten doğal ve nokta nokta delikleri var.Temizleyiciden iyi arındırılmadığında hem süngerin ömrünü kısaltır hem de cildinizde olası problemler yaratır.
Makyajımı cıkarttıktan, yüzümü temizleyicimle güzelce temizledikten sonra süngeri nemlendirip nazikçe cildime  uyguluyorum.Ve cildimin gerçekten temizlendiğini hissediyorum. Yüzümü çok güzel pürüzsüzleştiriyor ve ayrıca bunu germeden, tahriş etmeden yapıyor.Zaten o kadar yumuşacık bir sünger ki cildinizi tahriş etmesi için çok çok hassas olması gerekiyor.Hayatımda sürekli aldığım nadir ürünlerden biri.

Herkese iyi hafta sonları.

                                                                   Nur X.  














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çilekli Kek (Strawberry Cake)

                                                                                                                   Çilekli Kek.  3 yumurta 1...