2 Aralık 2017 Cumartesi

Flormar Dosyası (Alınması-alınmaması gerekenler.)



  Eskiden bir milyonculara görüp burun kıvırdığımız Flormar artık hepimizin en sevdiği markalar listesine çoktan girdi bile.Bu yazıda ise denediğim ve gerçekten başarılı bulduğum,orta düzeyde ve asla almamanız gerekenleri paylaşacağım.O zaman fazla uzatmadan başlayalım.

               KAPATICI                                                


  İlk olarak gerçekten almanız gereken çok başarılı bir ürün ile başlıyorum;Camouflage Palette Concealer.İçerisinde beş farklı rengi barındıran paletin en kullanışlı rengi tam ortadaki pembe alttonlu Pink isimli kapatıcı.Göz altlarınızda ve leke kapatmakta çok başarılı.Aynı şekilde hemen yanındaki Belge isimli turuncumsu kapatıcı da oldukça başarılı.Kremsi bir yapıya sahip olan bu kapatıcılar ciltte asla ağırlık yapmıyor.

                 RUJ

                                                     

  -Likit,mat ve gloss olmak üzere olan bu üç rujda sırasıyla alınmalı,olmasada olur ve alınmasa daha iyi olur,olarak sıralanabilir.
   -İlk bahsedeceğim alınmasa daha iyi olur;Extreme Color ip Lacquer 02 numaralı Freedom Spirit.Ürünün yapısı bildiğiniz gloss rujlar gibi olsada dudakları çok birbirine yapıştırmıyor.Sürümünü rengini çok beğensem de ürün zamanla dudak kenarlarından akma yapıyor.
  -İkinci olarak da en sevdiğim ,alışverişimin yanında hediye olarak gönderilen;Süpermatte serisinden 206 Red Luxury.Pembe alttonlu çok güzel bir kırmızı.Kremsi  yapısına rağmen dudakta oldukça mat.Sürümü kolay ve seride çok güzel renkler mevcut mutlaka bakın derim.
  -En son olarak da Pretty by Flormar serisinin likit mat rujlarından 05 Charmıng Pınk isimli ruju.Ruj likit mat olarak geçse de ne likit ne de mat.Köpük yapıya sahip olan bu ruj dudakta oldukça nemli.Yoğun sürülmemesi gereken bu ruj asla kuruyup matlaşmıyor.Yani likit mat ruj denildiğinde kafamızda oluşan rujlardan değiller.

                MASKARA                                                            
  -Flormar'ın Flash isimli koleksiyonundaki bu çift taraflı maskaradan bir tüp bitirdim ve kullandığım dönemde elim asla başka bir maskaraya gitmiyordu.Primer tarafıyla kullanıldığında oldukça dolgun bir etki veren bu maskara tek başına ise oldukça doğal.Şiddetle alınması gereken ürünler listesinde.


                   PUDRA
                                 


  - Deluxe Multi Effect isimli bu pudrayı 5liraya aldığıma kim inanır?Cezbedici bir ambalaja sahip bu ürünün işlevi de bir o kadar güzel.Renkli bir pudra olmasına rağmen ciltte aşırı durmayan bir ürün.Çok açık bir teniniz varsa cildinizi ısıtmak için de kullanabilirsiniz.
                                      


 -Kesin alınmalı dediğim bir ürün ile devam ediyorum;Loose Powder.Toz pudralar eminim ki hepimizin hayatına makyajı pişirme olayıyla dahil oldular.Ve bende bu sebep ile bir tane edindim.Gelin görün ki kendisi en çok kullandığım pudradır.Göz altımda,yüzümde,pişirme işleminde hep bu ürünü kullanıyorum.Transparan olan bu ürün  asla pudra pudra durmuyor.Hızlıca cildinizle bütünleşiyor.

    MAKYAJ SABİTLEME SPREYİ

                                       
                                                         
  -Kiminin çok sevdiği kiminin ise nefret ettiği bu makyaj sabitleme spreyi bence görevini oldukça iyi yerine getiriyor.Makyajı sabitlemekte ve kalıcılığını artırmakta başarılı.Tek handikabı ambalajı olan bu ürüne bir şans verilmeli diyorum.
   
                    FIRÇA



 -Markaya ait elimdeki tek fırça ; Eye Shading Square Tip Brush. Göz kapağı düşük olanlar için çok güzel bir karıştırma fırçası.Ürün tutuşu da oldukça iyi.Uzun zamandır kulandığım fırça hiç kıl dökmedi ve şekli bozulmadı

               DUDAK KALEMİ
                                              
                                                                                                                                                       -Dudak kalemleri Flormar'dan hiç düşünmeden alacağınız ürünlerden.Oldukça güzel renk skalası olan bu ürünler dudaktan taşma bulaşma yapmıyor.Dudaklarınızı çerçevelemekte ve sade ruj olarak da çok başarılılar.


                               FAR




- Flormar'dan kesin almanız gereken tekli farlar.Benim elimdeki Neon Eyeshadow serisinden N103 rengi i na nıl maz güzel bir turuncu. Aşırı pigmentli harika bir far.Bu seriye mutlaka bakın.







-Passionate Dots Eye Shadow paleti fazla tozutmayan ortadan aza doğru pigmente sahip bir palet.Paletteki renkler göründüğünden oldukça az renk veriyor.Yeni başlayanlar için uygun fiyatlı kullanılabilir bir palet fakat piyasada daha güzel uygun fiyatlı paletler bulabilirsiniz.



















2 yorum:

  1. bende flas serisi maskarayı denemek istiyorum o zaman yorumun üzerine ilk fırsatta alacağım,teşekkürler,
    sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. Maskarayı neredeyse etrafımdaki herkes aldı.:) Güzel ürün.Sevgiler...

    YanıtlaSil

Çilekli Kek (Strawberry Cake)

                                                                                                                   Çilekli Kek.  3 yumurta 1...