18 Ağustos 2017 Cuma

XP-Brow Palette(Kaş Paleti)


 'Aman bu renk de hiç benim kaşıma uymadı!'isyanlarını duymuş olacak ki 6 farklı renk ile kocaman bir palet hazırlamış XP bize.Sarışın,esmer,kumral hiç fark etmez herkes bu palette rengini bulacaktır.En büyük handikapı çok büyük olması::) Nereye koyacağınızı şaşırıyorsunuz paleti.Her gün kaş dolduran biri olarak biraz sinir bozucu buluyorum bu durumu.Ürünün farlar haricinde içerisinde farı uygulamak için açılı bir fırça mevcut.Çok yayvan ve sert kılları sebebiyle asla düzgün bir uygulama sağlamayan işlevsiz bir fırça.Daha sonra açık kahve tonlarında minik bir kaş kalemi var.Kontrollü gidildiği taktirde güzel bir kalem fakat herkesin kaş rengine uyabilecek bir ton değil.Ve diğer bir ürün cımbız.Cımbız hakkında tek bir şey söyleyeceğim;atın çöpe gitsin.Ve en sevdiğim elimden asla düşürmediğim kaş tarağı.(fotoğrafta olmamasının sebebi kaybettim kendisini)Ciddi anlamda farlardan bile çok kullanmışımdır.Ve son olarak plastık kaş şekilleri.Bunları kaşınızın üstüne koyup far ile boş olan yerlerini boyuyorsunuz.Emin olun kendiniz daha güzel doldurursunuz.



 Gelelim farlara;benim rengim paletin sağ üstündeki yani işaret parmağımdaki koyu küllü kahve.
Paletteki en açık ton hariç hepsi işlevsel renkler.Kaşlarınıza uymayan renkleri rahatlıkla far olarak uygulayabilirsiniz.Pigmentasyonları ortadan yükseğe doğru fakat kaşa uygularken bam diye yapışmıyor.











 Far fırçasıyla tozuturken kaş fırçalarıyla ürünü aldığınızda sorun yaratmıyor.Bilinen üzere Xp markası far konusunda oldukça iyi.Uygun fiyatlı,çok amaçlı bir ürün. Fiyat;10TL. Satıcıya göre fiyatlar değişim gösterebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çilekli Kek (Strawberry Cake)

                                                                                                                   Çilekli Kek.  3 yumurta 1...